27.8 C
Chania
Sunday, May 19, 2024

To 4o Winter Circuit Tournament Beach Volley (WCTBV) 2011-2012

Ημερομηνία:

Ο Αθλητικός Σύλλογος Beach Volleyball Νέας Κυδωνίας Χανίων διοργανώνει το 4ο Winter Circuit Tournament Beach Volley (WCTBV) για την χειμερινή σαιζόν 2011-2012. Μέσα στο χειμώνα θα διεξαχθούν 7 συνολικά τουρνουά, χωρισμένα σε 2 φάσεις. Η 1η φάση θα αποτελείται από τρία τουρνουά (ένα αντρών & γυναικών, ένα μικτό και ένα King/Queen of the beach), ενώ η 2η φάση από τέσσερα (δύο αντρών & γυναικών, ένα μικτό και ένα King/Queen of the beach), θα διαρκούν περίπου 3 μήνες –έκαστη- και θα έχουν ξεχωριστά έπαθλα.

Οι ημερομηνίες των τουρνουά είναι προκαθορισμένες. Σε περίπτωση ακατάλληλου καιρού για τη διεξαγωγή του τουρνουά (αυτό θα το αποφασίζει η οργανωτική επιτροπή) θα διεξάγεται το επόμενο Σαββατοκύριακο. Σε περίπτωση που και το 2ο Σαββατοκύριακο υπάρχει κόλλημα καιρού, το τουρνουά θα διεξαχθεί το επόμενο κ.ο.κ

Ημερομηνίες διεξαγωγής τουρνουά

Α’ Φάση

– 16 Οκτωβρίου, Αντρών/Γυναικών (εναλλακτικά 23 Οκτωβρίου)

– 13 Νοεμβρίου, Μικτό (εναλλακτικά 20 Νοεμβρίου)

– 3-4 Δεκεμβρίου, King/Queen of the Beach (εναλλακτικά 10-11 Δεκεμβρίου)

Β’ Φάση

– 12 Φεβρουαρίου, Αντρών/Γυναικών (εναλλακτικά 19 Φεβρουαρίου)

– 11 Μαρτίου, Μικτό (εναλλακτικά 18 Μαρτίου)

– 22 Απριλίου, Αντρών/Γυναικών (εναλλακτικά 29 Απριλίου)

– 12-13 Μαίου, King/Queen of the Beach (εναλλακτικά 19-20 Μαίου)

Όροι Συμμετοχής

–          Δικαίωμα συμμετοχής έχει οποιοσδήποτε άντρας ή γυναίκα θέλει.

–          Το παράβολο συμμετοχής είναι 15€ ανά αθλητή/τρια σε κάθε τουρνουά που θα λαμβάνει μέρος.

–          Συμμετοχές ομάδων θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη (πριν από κάθε τουρνουά) και ώρα 22:00 μέσο της ηλεκτρονικής φόρμας που θα υπάρχει στην ιστοσελίδα του συλλόγου (www.beachvolleychania.com)

–          Καμία ομάδα δε θα γίνεται δεκτή μετά την καθορισμένη μέρα και ώρα και για κανένα λόγο.

Διεξαγωγή τουρνουά

–          Οι αγώνες θα διεξάγονται με το σύστημα one day race, δηλαδή σε μια ημέρα, από Κυριακή πρωί μέχρι το απόγευμα. Σε περίπτωση προκριματικών τότε οι αγώνες τους θα διεξάγονται το Σάββατο.

–          Το ταμπλό των αντρών/γυναικών αλλά και του μικτού τουρνουά θα είναι 8αρι, με 2 ομίλους των τεσσάρων ομάδων. Οι 2 πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο θα προκρίνονται στην ημιτελική φάση όπου και ο 1ος από κάθε όμιλο θα αντιμετωπίζει τον 2ο του άλλου. Οι νικητές αυτών των αγώνων θα προκρίνονται στον τελικό.

–          Για το King/Queen of the beach, θα συμμετάσχουν οι 16 πρώτοι αθλητές και οι 16 πρώτες αθλήτριες σύμφωνα με την βαθμολογία που έχουν συγκεντρώσει από τα προηγούμενα τουρνουά (αντρών/γυναικών και μικτό). Για της θέσεις 1-8 οι αγώνες θα διεξάγονται την Κυριακή ενώ για τις θέσεις 8-16 το Σάββατο. Αθλητές και αθλήτριες θα χωρίζονται σε 2 ομίλους των τεσσάρων, όπου και θα αγωνίζονται όλοι με όλους. Οι 2 πρώτοι αθλητές/τριες από κάθε όμιλο θα προκρίνονται στην τελική φάση όπου και πάλι θα αγωνίζονται όλοι με όλους. Για να γίνει πιο κατανοητό δείτε το παρακάτω γράφημα:

Αγώνες ομίλου Ομάδα 1 Ομάδα 2
1 γύρος Αθλητής 1 / Αθλητής 2 Αθλητής 3 / Αθλητής 4
2 γύρος Αθλητής 1 / Αθλητής 3 Αθλητής 2 / Αθλητής 4
3 γύρος Αθλητής 1 / Αθλητής 4 Αθλητής 2 / Αθλητής 3

–          Οι αγώνες σε όλα τα τουρνουά θα διεξάγονται στα 2 νικηφόρα σετ των 15 πόντων. Το τάι μπρέικ θα διεξάγεται στους 11 πόντους.

–          Οι ομάδες θα καταλαμβάνουν θέσεις στο ταμπλό σύμφωνα με την βαθμολογία που θα βγαίνει από τα προηγούμενα τουρνουά του circuit.

–          Για το 1ο τουρνουά θα χρησιμοποιηθεί η βαθμολογία από την Β’ Φάση των Winter Circuit του 2010-2011 την οποία μπορείτε να την δείτε εδώ: http://www.beachvolleychania.com/wpblog/?page_id=2141

–          Αν υπάρχουν περισσότερες από 8 συμμετοχές τότε θα γίνονται προκριματικοί αγώνες για 4 θέσεις στο ταμπλό, το Σάββατο το μεσημέρι και ώρα 15:00. Οι ομάδες των προκριματικών θα ανακοινώνονται την Παρασκευή πριν το τουρνουά.

–          Η τεχνική σύσκεψη των προκριματικών θα γίνεται το Σάββατο στις 14:30 και οι αγώνες θα ξεκινούν στις 15:00.

–          Στην τεχνική σύσκεψη θα ανακοινώνεται ο τρόπος διεξαγωγής των προκριματικών για το ταμπλό.

–          Η τεχνική σύσκεψη του κυρίως ταμπλό θα γίνεται στις 9:00 της Κυριακής και οι αγώνες θα ξεκινούν στις 9:30.

Βαθμολογία

–          Οι ομάδες θα βαθμολογούνται ως εξής:

–          1η θέση 120 βαθμοί,

–          2η θέση 100 βαθμοί,

–          3η – 4η θέση 90 βαθμοί,

–          5η – 6η θέση 60 βαθμοί,

–          7η – 8η θέση 40 βαθμοί,

–          9η – 12η θέση 20 βαθμοί,

–          12η και κάτω, 10 βαθμοί

Έπαθλα

Θα δοθούν μετάλλια και δώρα στους δύο πρώτους αθλητές/τριες σύμφωνα με την γενική ατομική βαθμολογία των τουρνουά.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ