16.8 C
Chania
Monday, December 22, 2025

Τσίπρας: «Παιδιά μεταναστών, είναι τιμή μας που είστε Έλληνες»

Ημερομηνία:

Με μία μικρή αναδρομή στο δρόμο προς την κορυφή των αδελφών Αντετοκούνμπο, συνδύασε ο Αλέξης Τσίπρας το συγχαρητήριο μήνυμά του προς τους Έλληνες Πρωταθλητές του ΝΒΑ.

Αναλυτικά ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, έγραψε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media: «Από ένα μικρό διαμέρισμα στα Σεπόλια, στην κορυφή του κόσμου.

Νικητές, μαχητές, πρωταθλητές.

Παιδιά μεταναστών που έζησαν την αδικία, το ρατσισμό και τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Παιδιά δυο γονιών που ήρθαν στην Ελλάδα για μια καλύτερη ζωή και μεγάλωσαν την οικογένεια τους με αρχές, αξίες και ιδανικά.

Σπουδαίοι αθλητές και άνθρωποι που μας γέμισαν χαρά, συγκίνηση και υπερηφάνεια.

Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο συγχαρητήρια για την επιτυχία σας.

Είναι τιμή μας που είστε Έλληνες»

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οικολογική Πρωτοβουλία Χανίων: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τη θάλασσα και τις ακτές

Η Οικολογική Πρωτοβουλία Χανίων δημιούργησε και προσφέρει εκπαιδευτικό πρόγραμμα...

Δωρεά ενός περιπολικού αυτοκινήτου από το Δήμο Βιάννου στο Αστυνομικό Τμήμα Βιάννου

Παρουσία του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης, Υποστράτηγου Νικόλαου...

Αυτοκτόνησε ο επιχειρηματίας και τελευταίος εκδότης της εφημερίδας “Η ΤΟΛΜΗ” Σπύρος Καλλέργης

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση της αυτοκτονίας του γνωστού επιχειρηματία, πολιτικού και...