22.8 C
Chania
Saturday, October 12, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Μάχη χαρακωμάτων στην ΚΕ – Πρόταση Μουζάλα για αποκλεισμό Κασσελάκη από τις εκλογές

Ημερομηνία:

Σε αναβρασμό βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με την κρίσιμη Κεντρική Επιτροπή για το εάν θα είναι υποψήφιος στις εσωκομματικές εκλογές ο Στέφανος Κασσελάκης να ξεκινά περί τις 15:15, σχεδόν τρεις ώρες μετά από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης.

Μάχη χαρακωμάτων από την πλευρά των προεδρικών και του πρώην προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπου εκτοξεύονται πυρά και καταγγελίες για «αποκλεισμό» και «προβοκάτσιες».

Η πλευρά της πλειοψηφίας δείχνει αποφασισμένη να απορρίψει την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη και να του κλείσει τον δρόμο για τη διεκδίκηση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Όπως εξηγούσαν στελέχη της πλειοψηφίας δεν είναι μόνο η ποινικοποίηση του κόμματος και των διαδικασιών του αλλά η στροφή που έκανε και από «Στέφανος, σκέτο» με το βίντεο της υποψηφιότητάς του άρχισε να δηλώνει λίγο πριν αποσύρει το εξώδικο «πρόεδρος, σκέτο».

Γεροβασίλη: «Το κόμμα έδειξε πολύ μεγάλη ανοχή και υπομονή απέναντι στον πρώην πρόεδρο»

«Η μίνιμουμ πράξη αξιοπρέπειας είναι αυτό που καλούμαστε να ψηφίσουμε σήμερα» είπε σύμφωνα με πληροφορίες η Όλγα Γεροβασίλη στην τοποθέτησή της στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, που γίνεται το Σάββατο (12/10) σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Ακόμα, η ίδια πρόσθεσε: «Είμαστε στο σημείο αυτό μετά από συγκεκριμένες συμπεριφορές, τοποθετήσεις σε πολιτικά θέματα, αλλά και ζητήματα ήθους και ύφους, που τέθηκαν με ευθύνη του πρώην προέδρου. Εμείς δεν κάναμε επιθετικές ενέργειες, αλλά αμυντικές ενέργειες όλο αυτό τον καιρό».

Σε αυτό το πλαίσιο η Όλγα Γεροβασίλη υποστήριξε: «Το κόμμα έδειξε όλους αυτούς τους μήνες πολύ μεγάλη ανοχή και υπομονή απέναντι στον πρώην πρόεδρο. Από την πλευρά μου έκρουσα τον κώδωνα του κινδύνου ήδη από τον Φεβρουάριο στο συνέδριο αλλά τότε η άποψη μου δεν ήταν πλειοψηφική. Σήμερα είναι. Οι κινήσεις μας είναι αντίδραση στη δράση. Λέμε ένα “Ως εδώ!”. Ποιοι μιλούν για τη δημοκρατία στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ; Εκείνοι που όταν είχαν την πλειοψηφία δεν ανέχονταν καμιά διαφορετική άποψη κι έφτιαχναν εσωτερικούς εχθρούς και υπονομευτές; Σήμερα είναι μια καθοριστική στιγμή για να διασώσουμε το κόμμα μας και την ιστορία μας».

Εξουσιοδότηση Κασσελάκη για την υποψηφιότητά του παρέδωσε η Τζάκρη

Να σημειωθεί ότι η Θεοδωρα Τζάκρη, πριν την ομιλία της, παρέδωσε στην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, εξουσιοδότηση από τον Στέφανο Κασσελάκη για την κατάθεση της υποψηφιότητάς του αλλά και χειρόγραφα τις 87 υπογραφές των μελών που τον στηρίζουν.

Τζάκρη: Ετοιμαζόμαστε για ακραία διοικητικά μέτρα γιατί δεν τα σηκώνουμε κάτι τέτοια

Σφοδρή επίθεση στα μέλη που πρόσκεινται στους «87» εξαπέλυσε η Θεοδώρα Τζάκρη, κατά την ομιλία της στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η Κεντρική Επιτροπή μας πρωτοτυπεί και πάλι. Γίνεται χωρίς να υπάρχει θέμα ή με θέμα την μη υπάρχουσα πλέον, ούτε καν ως πρόσχημα, ανάγκη απάντησης σε μια εξώδικη διαμαρτυρία. Εμείς όμως ετοιμαζόμαστε για ακραία διοικητικά μέτρα,. γιατί δεν τα σηκώνουμε κάτι τέτοια! Και αναζητούμε την δική μας περίοπτη θέση στην τρικυμιώδη εσωτερική ζωή της ελληνικής Αριστεράς», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι «ως γνωστόν, η τρέχουσα συνεδρίαση συγκλήθηκε με μόλις 12 ψήφους υπέρ στην Πολιτική Γραμματεία των 22, δηλαδή με οριακή πλειοψηφία» και αναρωτήθηκε: «Άραγε οι 3 που, με την μετακίνηση τους προσχώρησαν στην λογική αποκλεισμού ενός δημοκρατικά εκλεγμένου προέδρου, έχουν το ανάστημα να υποστηρίξουν τα όσα δρομολογούν;».

«Είναι δηλαδή αυτοί οι άνθρωποι που θα ρυθμίσουν τον ρου της ιστορίας; Σε αυτή την περίπτωση, οφείλουμε να καταθέσουμε το θαυμασμό μας για το σθένος προσώπων – ήπιων κατά τα άλλα-  σαν την Ράνια (σ.σ. Σβίγκου), μειλίχιων σαν την Μαριλίζα (σ.σ. Ξενογιαννακοπούλου), η οποία όπως και ο χαμογελαστός Νίκος Παππάς ζήτησαν ρητή δήλωση για την απόσυρση του εξωδίκου από τον Στέφανο Κασσελάκη! Όπερ και εγένετο», σημείωσε.

Για να προσθέσει: «Τώρα πιστεύω Νίκο μου, την Δευτέρα, όπως με διαβεβαίωσες αν έπαιρνε πίσω το εξώδικο, να προεδρεύσεις σε αυτή την σύσκεψη με όλους τους υποψηφίους προέδρους, μεταξύ των οποίων και τον Στέφανο Κασσελάκη, για να τεθούν κοινά αποδεκτοί κανόνες για τις εσωκομματικές εκλογές. Και να μην χρειαστεί να την ακυρώσεις και πάλι αν έρθει ο Κασσελάκης».

Όπως είπε, μάλιστα, χαρακτηριστικά η κυρία Τζάκρη: «Κι από πίσω φυσικά διακρίνουμε άλλα πρόσωπα ήπια, μειλίχια και χαμογελαστά και πάνω από όλα ενωτικά σαν του Σωκράτη (σ.σ. Φάμελλο)…».

Και προσέθεσε: «Συντρόφισσες και σύντροφοι, όποιος έχει τα γένια έχει και τα χτένια. Κι όποιος κατέχει τις καρέκλες, όπως κι αν παρέμεινε σε αυτές, έχει και την ευθύνη. Είναι λοιπόν θέμα αυτών που έχουν τα κλειδιά της Κουμουνδούρου να βρουν ποιο χέρι τα έδωσε στην ΕφΣυν. Διότι το δικό μου χέρι που τα κατέθεσε, τα έδωσε σε έντυπη μορφή. Άρα αποκλείονται οι χάκερς. Διάρρηξη στην Κουμουνδούρου στο αστυνομικό δελτίο δεν αναφέρθηκε, άρα τα έδωσε κάποιος που διέθετε νομότυπα πρόσβαση σε αυτά. Όπερ έδη δείξαι!», ανέφερε χαρακτηριστικά για την καταγγελλόμενη διαρροή της δήλωσης πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη, που έφερε το εξώδικο και αυτό, με τη σειρά του, την εισήγηση Γεροβασίλη στην Πολιτική Γραμματεία για διαγραφή του πρώην προέδρου.

«Σας λένε ψέματα ότι τάχα πήγε δικαστικός επιμελητής στο κόμμα. Πήγε απλώς ένα mail και εμείς σήμερα μαζευτήκαμε εδώ από όλη την Ελλάδα να για να συζητήσουμε ένα mail!!! Ακόμη μάλιστα κι όταν η προσχηματική απαίτηση ανάσυρσής του είχε ήδη ικανοποιηθεί από τον θιγόμενο. Για να ανατινάξετε φυσικά πίσω σας όλες τις γέφυρες και ό,τι δόξασε τους αγώνες μας στα πολλά δύσκολα χρόνια που προηγήθηκαν», υπογράμμισε η Θεοδώρα Τζάκρη.

«Αναρωτιέμαι όμως. Αν οι ρόλοι ήταν αντίστροφοι και κατέθετε, τυχαίο το όνομα, ένας άλλος υποψήφιος πχ ο Σωκράτης Φάμελλος τα προσωπικά του δεδομένα και έβγαινε μία εφημερίδα φίλα προσκείμενη στον Στέφανο Κασσελάκη και έγραφε  ,τι ήθελε για το πόθεν έσχες του Σωκράτη Φάμελλου, νομίζω ότι το λιγότερο που θα είχε συμβεί θα ήταν σεισμός 8 Ρίχτερ! Σε όλα τα επίπεδα. Όταν λεηλατήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν απλά μια Τρίτη! Και ξεσηκώθηκαν θεοί και δαίμονες», προσέθεσε.

«Γιατί μην ξεχνάμε τι ακολούθησε όλα αυτά; Χτες το απόγευμα ο Στέφανος Κασσελάκης απέσυρε το μη εξώδικο με δημόσια δήλωσή του. Και σας άφησε μόνους σας να αποφασίζετε τον εξοβελισμό, επειδή σας ενόχλησε που όταν τον κρεμάσατε στα μανταλάκια δεν γύρισε και το άλλο μάγουλο. Μα δεν τον εξέλεξαν γι’ αυτό οι Συριζαίοι. Ένας άνθρωπος εμπιστεύθηκε τα προσωπικά του δεδομένα στο κόμμα του, που επηρεασμένο από όσα έλεγε η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το θέμα του ‘πόθεν έσχες’ προεκλογικά, του τα ζήτησε ως τάχα πρόσθετη εγγύηση κι εξασφάλιση», ανέφερε.

Και τόνισε: «Λέω τάχα, διότι εκ των γεγονότων αποδείχθηκε ότι ο στόχος όσων έσπευσαν να θεσμοθετήσουν προσφάτως τον όρο αυτό δεν ήταν άλλος εξ αρχής παρά μόνο ο διασυρμός. Και το έκαναν με κυνισμό που θα τον ζήλευαν και πολλοί εκ των πολιτικών μας αντιπάλων του Μητσοτάκειου ‘γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε…’», είπε χαρακτηριστικά η κυρία Τζάκρη.

«Τιμή μου η δυσανεξία της νομενκλατούρας στο πρόσωπό μου»

Η Θεοδώρα Τζάκρη, στην άκρως αιχμηρή ομιλία της, ανέφερε επίσης τα εξής:

«Δεν στέκομαι λοιπόν στο γιατί ξεσηκώθηκε όλος αυτός ο θόρυβος για ένα mail χωρίς νομική ισχύ ούτε και κανείς άλλος θα σταθεί.

Ούτε κι εσείς συντρόφισσες και σύντροφοι όταν γυρίσετε στους συντρόφους σας, στους φίλους σας, στην οικογένεια σας θα ισχυριστείτε ό τι τα κάνατε όλα αυτά για ένα mail. Θα πείτε χαμηλόφωνα πως «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα».

Και καλά θα κάνετε γιατί το ότι είστε εδώ και αθροίζετε το καρτελάκι σας στην απαρτία των 148 δεν έγινε κατά λάθος ούτε αγνοείται τι κάνετε.

Συμμετέχετε σε κάτι θεάρεστο και θεσπέσιο. Ρυθμίζετε τον ρου της ιστορίας και εσείς  Και μπράβο σας!  Όπως οι τρείς της ΠΓ έκαναν τους εννέα πλειοψηφία έτσι κι οι τελευταίοι γενναίοι από σας έκαναν το 147 απαρτία κι υπήρξαν η σταγόνα που μετέτρεψε την ποσότητα σε ποιότητα.

Αυτό όμως που κάνετε σήμερα εδώ – χωρίς απαρτία, γιατί αν είχατε απαρτία, θα δεχόσασταν λήψη παρουσιών επί του ονομαστικού καταλόγου – είναι επί της ουσίας μια νέα πρόταση μομφής, αυτή την φορά κατά της έγκαιρα και έγκυρα κατατεθειμένης υποψηφιότητας Κασσελάκη. Που για να μην βρείτε και κανένα πρόσχημα να τον αποκλείσετε και για αυτό σας καταθέτω σήμερα σε hard copy και τις 87 υπογραφές που υπήρχαν βέβαια και πριν από μία εβδομάδα, αλλά δεν περίμενα ποτέ να αμφισβητηθούν κι αυτές από συντρόφους. Ελπίζω να μην τις δούμε κι αυτές στα μανταλάκια.

Επίσης διαδίδετε ότι θα θέσετε θέμα καθαίρεσής μου από την Γραμματεία της ΚΟ. Τιμή μου η δυσανεξία της νομενκλατούρας στο πρόσωπό μου. Τα έχει πει αυτά ο Μαγιακόφσκι πριν 100 χρόνια και τα έχει μελοποιήσει και ο Θάνος Μικρούτσικος.

Αλλά αν εγώ δεν μπορώ να παραμείνω πρόεδρος της ΚΟ επειδή στηρίζω τον Στέφανο Κασσελάκη, αλήθεια μπορεί να παραμείνει επικεφαλής της ΚΟ ο χαμογελαστός Νίκος που ψήφισε χθες στην ΠΓ την σύγκληση της σημερινής ΚΕ με θέμα τον αποκλεισμό της υποψηφιότητας νομίμως εκλεγέντος προέδρου;

Εφόσον όμως το καταστατικό προβλέπει στην περίπτωση μομφής απαιτούμενη πλειοψηφία του 50+1 επί του συνόλου των μελών, δηλαδή 148, προφανώς η αμφισβήτηση κατατεθειμένης έγκυρα και έγκαιρα υποψηφιότητας συνιστά μομφή κατά της υποψηφιότητας.

Άρα για να εξαιρεθεί υποψήφιος που έχει καταθέσει έγκυρα και έγκαιρα τα προαπαιτούμενα απαιτούνται 148 ψήφοι μελών της ΚΕ. Ούτε μια ψήφος λιγότερη!

Εύγε σας λοιπόν συντρόφισσες και σύντροφοι που μέσα σε ένα μόλις μήνα φέρνετε την δεύτερη πρόταση μομφής κατά του ίδιου προσώπου.

Άραγε υπάρχει η δυνατότητα απόσπασης οιασδήποτε πλειοψηφίας έστω τεχνητής, ετερόκλητης, προσχηματικής κι έξω από την αίθουσα ή όλα τελειώνουν εδώ στο δοξασμένο ξενοδοχείο Wyndham.

Μετά θέλω να σας ενημερώσω ότι αρχίζει η δοκιμασία του περίπτερου. Γιατί όπως λέει ο  Σπίρτζης ότι ο Κασελάκης υπόκειται στην δοκιμασία της ψαροταβέρνας, έτσι θα έρθει κι η δοκιμασία του περίπτερου. Αν θα μπορεί δηλαδή να μαζέψει κόσμο σε περίπτερο ανάμεσα στις τόσες ενθουσιώδεις εκδηλώσεις αγάπης του λαού…

Πάντως να είστε βέβαιοι ότι όλοι μας βλέπουν και όλοι καταλαβαίνουν. Καταλαβαίνουν και την αντιφατικότητα να απέχει τάχα ο Πολάκης αλλά να παρευρίσκεται και να δίνει την καθοριστική απαρτία ο  Σμπώκος κι άλλοι δέκα, που δεν αναφέρω τα ονόματα τους, παρά μόνο του Βασίλη που είναι φίλος μου και φαντάζομαι ότι μου το επιτρέπει.

Όπως καταλαβαίνει ο καθένας όσον αφορά τις διαμαρτυρίες των μελών που είναι τάχα κατευθυνόμενες, ότι όποιος μαζεύει χίλιους σε ταβέρνα όπου πληρώνει κανείς, θα μάζευε πολύ περισσότερους, αν ήθελε, στην πλατεία Καραϊσκάκη και μάλιστα δωρεάν.

Όπως καταλαβαίνει επίσης και τις οιμωγές διαφόρων ερασιτεχνών συνταγματολόγων για την πολιτειακή απειλή της άμεσης δημοκρατίας. Στο κόμμα του Μανόλη Γλέζου λέγονται αυτά που παρομοιάζουν την άμεση δημοκρατία με τον Χϊτλερ; Προσέξτε γιατί σας ακούνε και στ’ Απεράθου…

Ας προσέχει επίσης την κατηγορία της πολιτειακής εκτροπής κι όποιος πιστεύει στην δικτατορία του προλεταριάτου γιατί η νομενκατούρα που πνέει τα λοίσθια, ακόμη κι αν κάποτε όμνυε σε αυτό, τώρα έχει πάρει πλέον το αυστηρό της …

Όπως καταλαβαίνει ο καθένας πόσο έωλο ακούγεται πια στα χείλη σας το σύνθημα «Δικαιοσύνη παντού!»

Όπως καταλαβαίνει ο καθένας όταν αρχίζετε τον εξάψαλμό ότι το mail εξώδικο που ανακλήθηκε με ρητή δήλωση σας έθιξε τον αξιακό κώδικα, του αξιακού κώδικος, ώ αξιακέ κώδικα πόσο είστε υποκριτές που ο εν λόγω κώδιξ σας οδηγεί μεν στον διοικητικό αποκλεισμό Προέδρου.

Ουδόλως όμως θίχθηκε  ο ίδιος αξιακός κώδιξ από δηλώσεις για την οσμή που έχουν οι μετανάστες και την χρεία ειδικών πορνείων… Ουαί υμίν.

Τέλος, έχετε άραγε κάποια αρμοδιότητα αποκλεισμού  ή έγκρισης αν η αξιολογική σας κρίση για κάποιον  είναι δυσμενής;  Αν πιστεύετε ας πούμε ότι είναι παλιοχαρακτήρας; Η ανακήρυξή του ως υποψήφιος τελεί υπό την κρίση αποκλειστικά και μόνο των συνέδρων.

Δυστυχώς συνεχίζετε να υποτιμάτε την νοημοσύνη της κοινωνίας δικαιώνοντας πλήρως τον χαρακτηρισμό της νομενκλατούρας.

Έτσι σήμερα μετέχετε στην 5η σε ενάμισι μήνα σύνοδο της Κεντρικής Επιτροπής, αδιαφορώντας για  την άδεια αίθουσα.

Ήρθε πια η ώρα από την γραφειοκρατική διαστροφή να περάσουμε στην συμμετοχική δημοκρατία των μελών.

Κι από τους τακτικισμούς της νομενκλατούρας να περάσουμε επιτέλους στην εκπόνηση στρατηγικής  ηγεμονίας του ακηδεμόνευτου  ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Είναι πολύ μεγάλη η παράταξη για να καταντήσει θλιβερή ουρά του διαπλεκόμενου πολιτικού συστήματος. Δεν θα το επιτρέψουν τα μυριάδες απλά μέλη».

Η Τζάκρη πήρε την κάρτα μέλους της ΚΕ και πήρε το λόγο

Στο βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ η Θεοδώρα Τζάκρη, αφού πρώτα διαπιστεύθηκε παίρνοντας την κάρτα μέλους της Επιτροπής.

Αυτή την ώρα, είναι 151 τα μέλη στην ΚΕ.

Παραιτήθηκε η Γιώτα Πούλου

Η βουλευτής Γιώτα Πούλου παραιτήθηκε απο μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραιτηθεί και από άλλα κομματικά αξιώματα.

Πρόταση για αποκλεισμό Κασσελάκη από τις εκλογές

Ο Γιάννης Μουζάλας κατέθεσε πρόταση στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής για τον αποκλεισμό της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη από τις εσωκομματικές εκλογές, που θα αναδείξουν νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Νέα ένταση έξω από την αίθουσα της συνεδρίασης

Συνεχίζεται η ένταση με συγκεντρωμένους έξω από την αίθουσα όπου συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή.

«Σεξιστές! Θα σας τελειώσουμε όλους!», φώναζε μέλος της «ΚΕ Κασσελάκη», η οποία κατηγόρησε οπαδούς της άλλης πλευράς για «σεξισμό».

Εν τω μεταξύ, ο πρώην οικονομικός διευθυντής του ΣΥΡΙΖΑ, Θύμιος Γεωργόπουλος, κατέθεσε πρόταση να παραπεμφθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ένσταση για μη απαρτία υπέβαλε η Τζάκρη

Από την πλευρά της, η Θεοδώρα Τζάκρη υπέβαλε ένσταση για μη απαρτία.

Ζήτησε «λήψη παρουσιών με ονομαστικό κατάλογο, για δύο λογους: Για να διαπιστωθεί αν υπάρχει απαρτία και, δεύτερον, γιατί η λήψη απόφασης επί του αποκλεισμού του Στέφανου Κασσελάκη από την εκλογική διαδικασία συνιστά νέα πρόταση μομφής επί έγκυρης και εγκαίρως κατατεθείσας υποψηφιότητας, η οποία, σύμφωνα με το καταστατικό, για να περάσει απαιτεί να ψηφιστεί απο το 50% +1 του συνόλου των μελών της Κεντρικής Επιτροπης. Ούτε μία ψήφο λιγότερη!

«Ζητώ λοιπόν λήψη παρουσιών με ονομαστικό κατάλογο!», δήλωσε η κυρία Τζάκρη, σύμφωνα με πηγές της πλευράς Κασσελάκη.

in.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το τελευταίο προεκλογικό σποτ του Νίκου Ανδρουλάκη

Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τον ΄β ...

Καλοκαιρινές θερμοκρασίες στην Κρήτη στα μέσα του Οκτώβρη

Μέσα Οκτώβρη στην Κρήτη με θερμοκρασίες που θυμίζουν ... καλοκαίρι. Σύμφωνα με τους μετεωρολογικούς...

Η γελοία επιχείρηση “κρύψτε τη συναυλία για τα Τέμπη”

Του Μάνου Χωριανόπουλου Η συγκλονιστική συναυλία στη μνήμη των 57...