“Η απογραφή της ΕΛΣΤΑΤ δεν διενεργείται σε καμία περίπτωση από Λογιστικό Γραφείο”

Κανένα σχόλιο

Ο Σύλλογος Λογιστών νομού Χανίων ενημερώνει ότι η απογραφή της ΕΛΣΤΑΤ δεν διενεργείται σε καμία περίπτωση από Λογιστικό Γραφείο αλλά από τον ίδιο τον πολίτη ή τον εξουσιοδοτημένο προς τούτο Απογραφέα της ΕΛΣΤΑΤ.

Υποχρέωση του συνεργαζόμενου λογιστή είναι μόνο η χορήγηση των κωδικών TAXISNET σε περίπτωση που ο πολίτης επιθυμεί να διενεργήσει ο ίδιος την υποβολή της απογραφής του ηλεκτρονικά ( αυτοαπογραφή ).

Σε διαφορετική περίπτωση η απογραφή διενεργείται μετά της 27 Νοεμβρίου 2021 με φυσική παρουσία (επίσκεψη) από τον απογραφέα με έντυπο ερωτηματολόγιο.

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live