Η εταιρεία « Ζωοτροφές Κρήτης ΑΒΕΕ» διαθέτουν 28 τόνους ζωοτροφών στην Π.Ε. Ρεθύμνης

Κανένα σχόλιο

Επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, πραγματοποίησαν σήμερα τα μέλη του Δ.Σ της εταιρίας «Ζωοτροφές Κρήτης ΑΒΕΕ», κ.κ. Ηλίας, Δημήτρης και Κωστής Μελισσουργός, προκειμένου να την ενημερώσουν για τη διάθεση 28 περίπου τόνων ζωοτροφών για τους πυρόπληκτους αγροτοκτηνοτρόφους του Δήμου Αγίου Βασιλείου.

Όπως τόνισαν οι εκπρόσωποι της εταιρίας, στο πλαίσιο του προγράμματος της κοινωνικής ευθύνης και κοινωνικής προσφοράς η «Ζωοτροφές Κρήτης ΑΒΕΕ», θέτει στη διάθεση της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης ζωοτροφές 28 τόνων, οι οποίες μετά από συνεργασία της Π.Ε. Ρεθύμνης και του Δήμου Αγίου Βασιλείου, θα διανεμηθούν άμεσα σε αγροτοκτηνοτρόφους των περιοχών, οι οποίες επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές.

Η κα Λιονή ευχαρίστησε την Διοίκηση της ρεθεμνιώτικης εταιρίας για την ευγενική αυτή χορηγία, που θα ανακουφίσει τους συντοπίτες μας, οι οποίοι και δοκιμάστηκαν σκληρά από τις πυρκαγιές, τονίζοντας με την ευκαιρία τη σπουδαιότητα και αναγκαιότητα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και της συνεργασίας ιδιωτικού και δημόσιου τομέα ιδιαίτερα σε περιόδους, κατά τις οποίες η κοινωνία μας πλήττεται και αντιμετωπίζει δυσμενείς συνθήκες.

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live