Συλλυπητήρια από το δήμαρχο Χανίων για την απώλεια του εργαζομένου της Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α.

Κανένα σχόλιο

“Ο Αντώνης ήταν ένας από εμάς, μέλος της οικογένειας του Δήμου Χανίων και της ΔΕΔΙΣΑ, που εργάστηκε με συνέπεια και ήθος, στο σκληρό μέτωπο της καθαριότητας”

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, με τη γνωστοποίηση του θανάτου του εργαζομένου της Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. ΑΕ (ΟΤΑ), Αντώνη Τσιραντωνάκη, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε για τον χαμό του Αντώνη Τσιραντωνάκη, που για μέρες έδινε τη μάχη με τη ζωή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γ. Νοσοκομείου Χανίων.

"Sponsored links"

Ο Αντώνης ήταν ένας από εμάς, μέλος της οικογένειας του Δήμου Χανίων και της ΔΕΔΙΣΑ, που εργάστηκε με συνέπεια και ήθος, στο σκληρό μέτωπο της καθαριότητας.

Υπήρξε ένας άνθρωπος εργατικός, ιδιαίτερα αγαπητός από τους συναδέλφους του και η απουσία του, αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένεια και σε όσους τον γνώριζαν.

Εκ μέρους του Δήμου Χανίων, του Δημοτικού Συμβουλίου και όλων των υπηρεσιών, εκφράζω τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια μου στην οικογένεια και τους οικείους του».

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live