20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Το ΚΚΕ στο πλευρό των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Χανίων

Ημερομηνία:

Η ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ χαιρετίζει τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς του Μουσικού Σχολείου Χανίων, που σήμερα και σε συντονισμό με τα υπόλοιπα μουσικά-καλλιτεχνικά σχολεία της χώρας διοργάνωσαν μουσική διαμαρτυρία στο κέντρο της πόλης για τα αυτονόητα, όπως οι ίδιοι καταγγέλλουν, δηλώνοντας αποφασισμένοι να συνεχίσουν μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του:

”Το ΚΚΕ βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της σχολικής κοινότητας του Μουσικού Σχολείου και θα συνεχίσει, όπως το έκανε όλο το προηγούμενο διάστημα, να αναδεικνύει, να παλεύει και να διεκδικεί:

  • Την άμεση επίλυση του σοβαρού στεγαστικού προβλήματος του Μουσικού Σχολείου, με την εξασφάλιση σύγχρονων και ασφαλών σχολικών υποδομών με πλήρη κρατική χρηματοδότηση
  • Την πλήρη στελέχωσή του με όλο το αναγκαίο μόνιμο εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό
  • Την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών του Μουσικού Σχολείου, με πλήρη κρατική χρηματοδότηση, παρέχοντας παράλληλα τη δωρεάν εξασφάλιση όλης της αναγκαίας υποδομής (μουσικά όργανα, βιβλία, κ.ά.) για την απρόσκοπτη ολοκλήρωση των μουσικών σπουδών από όλους τους μαθητές.
  • Την πιστοποίηση των μουσικών σπουδών στο δημόσιο εκπαιδευτικό σύστημα.
  • Τη δημιουργία αποκλειστικά δημόσιου και δωρεάν συστήματος μεταφοράς των μαθητών στο σχολείο τους, με κατάλληλα μέσα μετακίνησης, εξειδικευμένους οδηγούς και συνοδούς”.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ