19.8 C
Chania
Friday, May 10, 2024

Μανώλης Γιαννούλης: Αύξηση της πληρότητας των ξενοδοχείων 10% για το 2014

Ημερομηνία:

 «Η τουριστική σεζόν του 2014 είναι καλύτερη σε σχέση με πέρυσι, όσον αφορά την πληρότητα των ξενοδοχείων στην Πόλη μας, καθώς παρατηρείται αύξηση μέχρι στιγμής της τάξεως του 10%», όπως δηλώνει στο zarpa.gr oπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν.Χανίων, Μανώλης Γιαννούλης.

Ο κ. Γιαννούλης, μας λέει ότι παρατηρείται αύξηση κρατήσεων όλους τους μήνες της καλοκαιρινής περιόδου σε σχέση με το 2013, ενώ υπογραμμίζει πως ο κύριος όγκος πελατών στα ξενοδοχεία των Χανίων προέρχεται από το εξωτερικό (Σκανδιναβικές χώρες, Πολωνία, Ρωσία). Την ίδια στιγμή, σε σχέση με τη περσινή καλοκαιρινή σεζόν παρατηρείται μια μικρή άνοδος στις κρατήσεις κι από το εσωτερικό.

Όσον αφορά τα λεγόμενα ‘’all inclusive’’ πακέτα, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων, λέει ότι δεν υπερβαίνουν το 30%-35% για φέτος.

Τέλος σ΄ότι αφορά τη τελική αποτίμηση της καλοκαιρινής περιόδου, ώστε να υπάρχουν ακριβή στοιχεία, ο κ. Γιαννούλης λέει ότι αυτή θα γίνει στα τέλη Οκτωβρίου, όπου και θα κλείσει η σεζόν.

zarpa.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ