14.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Επικίνδυνος ο δρόμος από Ασφένδου προς Σφακιά – Σκέψεις για να κλείσει

Ημερομηνία:

Επίκινδυνος για τη διέλευση οχημάτων, ειδικά φορτηγών είναι πλέον ο δρόμος από Ασφένδου προς Σφακιά, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Δήμαρχος Σφακίων Μανούσος Χιωτάκης.

Γράφει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του:

“ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Ο δρόμος εντός του χωριού Ασφένδου έχει κάνει καθίζηση και είναι πολύ επικίνδυνο.. Φορτηγό δεν περνά.. Εάν δεν είναι ανάγκη μην περνάτε..”

Όπως φαίνεται και σε φωτογραφίες που ανέρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό υπάρχει σοβαρή υποχώρηση του εδάφους που κάνει ανέφικτη την όποια κίνηση μεγάλων οχημάτων στο σημείο ενώ κίνδυνος αποτελεί η διέλευση και για τα απλά οχήματα.

Σημειώνουμε ότι αρχικά το έδαφος είχε υποχωρήσει τον Φεβρουάριο μετά τις χιονοπώσεις της περιόδου. Όμως πλέον το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό.

Σχετικά έχει ενημερωθεί η Περιφέρεια Κρήτης και αναζητείται η καλύτερη δυνατή λύση.

Πάντως, ως τότε, είναι πιθανό να κλείσει ο δρόμος και η μετακινήσεις να πρέπει να γίνονται από παρακαμπτήριους οδούς μέσω Ρεθύμνου

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρωσία: Ο Πούτιν ξανά πρόεδρος με 88% των ψήφων – Εξασφάλισε πέμπτη θητεία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία...

«Τσουνάμι» στο Μαξίμου από το «Newsletter Gate» – Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Χιονοστιβάδα εξελίξεων έρχεται για την κυβέρνηση μετά τη «θυσία» του...